Little Milyy Shop

A beginner freelance designer

Nice to meet you!

Extraordinary claims require extraordinary evidence cosmic fugue galaxies, culture tingling of the spine, courage of our questions. Across the centuries the only home we've ever known!
Maeve

What Read Next

New look for this end semester





Assalamualaikum 
Bismillahhirrahmanirrahim .


Hello peeps !

Hehe . 

Dah lama dah CM tak update blog . Nak editting pon susah . Memandangkan kali nih short sem so memang susah lah .  Banyak assignment yang nak kena buat . Website and macam2 lah lagi . Belajar pon tak mana . Tak merasa pon situasi belajar tuh . But yang assingment website tuh I loike . Hehe . Assignment untuk buat poster pon ade . Kenapa CM edit blog CM? Sebab lepas habis sem nih CM ada cuti selama 3 minggu . And to filling up those days , CM nak bukak editting nya kedai kat fanpage FB . Not just service editting blog tapi untuk benda lain jugak . Before this CM jadi dropshipper untuk jual barang but tak aktif sangat . So kali nih CM nak buat yang CM tahu buat , editting! Nak jual cam button badge , flyers, business card or anything lah yang berkait dengan designing . Hehe . Nak kumpul duit . Who knows lepas nih CM boleh beli laptop Mac . Ohoii . Berangan . Hehe . 



Before nak buat perniagaan service editting untuk cuti nih and menjual jual tuh CM kena buat blog CM nampak okay dulu . Sape yang nak tempah if blog pon nampak serabut and tak okay . Orang cakap pe kredibiliti tuh penting. Nak dapatkan customer every single thing kena count. So this is that new look. By the way CM akan mula aktif editting balik 2weeks from now . Minggu depan last week study and then final exam. 


Thats all yawww >.<

Apa pendapat korang tentang blog CM?

Okay tak ?

Berat? Lambat loading?

By the way yang join bloglist tuh CM dah letak lam bloglist CM :) 

Thanks join . Cuti nanty boleh menggila blogwalking .

Will share about paint.net later on okay ? :)

Mana tahu kot kot ada yang nak try jugak kan.







Comments

Post a Comment

Hey ! Jangan Lupa Tinggalkan Komen Tau ♥

Contact Form

Name

Email *

Message *