Little Milyy Shop

A beginner freelance designer

Nice to meet you!

Extraordinary claims require extraordinary evidence cosmic fugue galaxies, culture tingling of the spine, courage of our questions. Across the centuries the only home we've ever known!
Maeve

What Read Next

Tutorial : Cbox macam saya








Nak cbox macam saya ? Okay Okay . Boleh je . Saya tunjukkan tuto nya okay . 

But first kne tunjuk tuto nak tukar dlu . Cbox nih dah diedit . 


  1. Okay , takde cbox ? Sign up > sini


  2. Korang pilih Look & feel > Colours and font .  Nanti akan ada cam nih .





3.Nampak kan ? Main BG dengan Alt. BG tuh korang transparent kan . Kalau nak letak kaler pon boleh . Takde masalah :) Tak berdosa pon . Huhu . Tak batal puasa jugak tau >.<


4 . 


Nampak tak ? Cam tuh lah . Sama ada nak biar kosong atau pon background puteh . Mana mana pon boleh . Dan yang lain tuh korang boleh letak ikot ske . Mana mana kaler yang korang suke .






5. Kat scroll bawah akan ada apply . Then, tekan Apply tuh . Siap . 


6. Eh , blom lagi . Korang klik pulak dekat publish tuh .


7. Then , Copy code bawah nih .





8. Dah siap !

Url divider : korang boleh cari sini <comel> / carik ngan pakcik google >.<
Url doodle : Boleh carik kat sini <kiuutt> / carik ngan pakcik google jugak >.<


Btw paste kat java html/script tuh . Haa . Paste lah kat mana korang nak okay ^^



Macam mana jadik ke tak ?? Kalau tak jadik jangan malu jangan segan . Sila lah bertanya ^^








Comments

Contact Form

Name

Email *

Message *